Despre noi

De ce  MARTEO CONSULTING ?

MARTEO CONSULTING a aparut ca raspuns la cerintele mediului de business, din ce in ce mai dependent de serviciile IT pe care se bazeaza societatea informationala, pornind de la constatarea ca in momentul actual, piata de IT ofera echipamente, sisteme, materiale, dar nu ofera servicii sau solutii complete, referindu-ne aici la oferta pentru segmentul de firme mici si mijlocii.

Experienta de peste 15 ani in domeniu ne-a convins ca este si va fi intotdeauna loc pentru servicii profesionale, adaptate cerintelor si asteptarilor clientilor si pietei. Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a deveni un centru de cunostinte pe care sa le transferam catre clientii nostri prin implementarea de solutii particularizate pentru necesitatile acestora.

Domeniile de competenta acoperite sunt: web design & hosting, realizare materiale publicitare, proiectare de retele de comunicatii si sisteme informatice, implementare de sisteme informatice, consultanta privind securitatea sistemelor informationale. Pentru acoperirea acestor activitati avem o echipa de profesionisti, disponibila 24 de ore din 24 pentru ca dvs. sa va puteti concentra asupra activitatilor specifice firmei pe care o conduceti, lasand in grija noastra toate problemele legate de informatica.

Dorinta noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile carora le furnizam servicii si consultanta de specialitate. Angajamentul nostru este de furniza servicii de calitate, in mod continuu, clientilor nostri, de a ne imbunatati permanent performantele si competentele pentru domeniile acoperite, de a fi intotdeauna 100% disponibili alaturi de dvs. Pentru noi „ratiunea de a exista” este satisfactia clientilor nostri.

Cand aveti nevoie de noi, suntem intotdeauna ” la 1 click distanta „.

ECHIPA MARTEO CONSULTING

One Response to Despre noi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?